Our client did not just want a typical conservatory but required that the building could effectively disappear providing a seamless transition between the living space and the garden so that there was a real sense of being outdoors without any separation, enjoying the sounds of nature. As the property had been extended over the years in a range of styles it was a requirement to create a conservatory in stark contrast to the existing property with a very contemporary feel more in keeping with the idea of a garden pavilion than a home extension. To improve the flow of the ground floor both the kitchen & lounge were opened up to the new conservatory creating a central hub for family living and socialising. In order to bring the whole concept together we designed & constructed a new deck and surrounding landscaping.

Our client did not just want a typical conservatory but required that the building could effectively disappear providing a seamless transition between the living space and the garden so that there was a real sense of being outdoors without any separation, enjoying the sounds of nature. As the property had been extended over the years in a range of styles it was a requirement to create a conservatory in stark contrast to the existing property with a very contemporary feel more in keeping with the idea of a garden pavilion than a home extension. To improve the flow of the ground floor both the kitchen & lounge were opened up to the new conservatory creating a central hub for family living and socialising. In order to bring the whole concept together we designed & constructed a new deck and surrounding landscaping.

Gallery-14-768x576.jpg